A Drive-in az Alfa Amore 2024-es évadnyitó találkozója. Ahogy már megszokhattuk, jövőre is lesz piknik, főzőverseny és autósmozi is.

Újdonság, hogy egy külön büfé is kitelepül majd a helyszínre. Természetesen az Alfa Amore Coffee is ott lesz a finom Segafredo kávéval. A szervezők gyerekprogramokkal is készülnek. A lustálkodóknak jó hír, hogy nem kell korán kelni, ráérnek megérkezni, hiszen még este 8-tól is lesz program.

Tervezett program:
10:00 – Kapunyitás, érkezés, főzőverseny előkészítése
12:00 – Köszöntés
13:00-15:00 – Színpadi programok
15:00 – A főzőverseny zsűrizése
15:30 – Backstage adás a színpadon
17:00 – Eredményhirdetés, tombola
20:00 – Autósmozi. A filmet az év elején szavazhatjuk majd meg.

A belépőjegy jövőre 3 500 forint/Alfa Romeo + 1 fő lesz. Minden további utas belépése 2 500 forint. (14 éves kor alatt a rendezvény ingyenes.) Természetesen gyalogos jegy is kapható, ha valaki nem Alfával jönne és kint leparkolná. Ez esetben a belépő 2500 forint.

Ahogy a korábbi években, úgy 2024-ben is lesz főzőverseny. A már hagyományos főzőversenyre 2-6 fős csapatok jelentkezését várják az info@alfaamore.hu címen, Jelentkezéskor meg kell adni a tagok nevét és a csapat nevét is.

A korábban megkezdett hagyomány alapján és a könnyebb összehasonlítás miatt minden csapatnak ugyanazt az ételt kell majd elkészítenie a helyszínen, hogy könnyebb legyen eldönteni, melyik a legfinomabb. Természetesen az elkészítés módja, az ízesítés a csapatok fantáziájára van bízva. A főzőverseny zsűrijének elnöke várhatóan jövőre is Rákóczi Ferenc, az Alfa Romeo magyarországi márkanagykövete lesz.

A zsűri a következőket értékeli:

– A csapat nevét.
– Az étel fantázianevét.
– A tálalás módját.
– A vendéglátást.
– A fenti négyes lista meglétét.
– És természetesen az ételt.

A versenyhez a helyszínt és a tűzifát a szervezők biztosítják, minden más eszközt a csapatoknak kell hozniuk. Figyelem, a csapatnak Alfa Romeóval kell érkeznie! A főzőverseny hozzávalóit is Alfa Romeóval kell a helyszínre hozni. De hogy mit is kell főzni, azt csak januárban tudjuk meg.

 

Időpont: 2024. április 20., szombat 10-22 óráig
Helyszín: Ring Autósmozi, 2146 Mogyoród, Kerektó u. 4.
A rendezvény Facebook-oldala