Az Alfa Amore és a Groupama Tanpálya már 8. alkalommal rendezi meg közös vezetéstechnikai képzését. A program ugyan majd csak 2024-ben lesz, de jelentkezni már akár most is lehet rá.

A tavaszi tréningen várhatóan már nyári gumikon gyakorolhatnak a résztvevők a tanpályán. A délelőtti alap tréningen (9 és 12 óra között) kipróbálhatjuk a rántópados tesztpályát, a szlalom tesztpályát, a lejtő-és hegymeneti pályát, valamint a csúszós körpályát is.

A délutáni rendezvény (13 és 17 óra között) egy összetettebb, komplexebb képzés lesz, külön elméleti résszel, alaposabb gyakorlással is, amelyen három pályán gyakorolhatsz: rántópados ABS tesztpálya, szlalompálya, lejtő-és hegymeneti pálya.

A délelőtti etapon maximum 40, a délutánin pedig maximum 30 Alfa Romeót tudnak fogadni a szervezők ahhoz, hogy kényelmesen legyen idő minden feladat gyakorlására.

Persze, ha egész nap ott lennél, arra is lehetőség van, így még több tapasztalatot gyűjthetsz. Ebben az esetben kedvezményes áron tudsz jegyet vásárolni.

Minden résztvevő oklevelet és találkozós matricát kap, továbbá extra nyereményeket sorsolnak ki délelőtt és délután is. S nem mellékes extra az sem, hogy a rendezvényen egész nap profi fotós készít felvételeket az Alfa Romeókról.

Kedvcsinálónak nézd meg alábbi videót!

Az eseményre már most biztosíthatod a helyed. A jelentkezéshez jelezd részvételi szándékod az info@alfaamore.hu címen vagy Facebook-üzenetben. Az üzenetben küldd el, hogy melyik tréningre jelentkezel, neved, címed, telefonszámod, e-mail címed, valamit Alfa Romeód típusát és rendszámát.

A rendezvényen való részvétel díja a délelőtti alapképzésre 39 000 forint, a délutáni komplex képzésre pedig 55 000 forint. Ha az egésznapos képzésen szeretnél résztvenni, vagyis az alapon és a komplexen is, akkor pedig 89 000 Ft a kettő együttes kedvezményes ára. Persze, ha igyekszel, early bird áron némi extra kedvezményhez is hozzájuthatsz.

Figyelem: a tanpálya szabályai szerint 150 cm alatti gyerekek nem ülhetnek az autóban.

Időpont: 2024. ápilis 6., szombat
Helyszín: Groupama Tanpálya, Hungaroring, 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Az esemény Facebook-oldala