Ha az ember szerelőre bízza az autóját, általában azt reméli, hogy jobb állapotban kapja vissza, mint ahogy odavitte. Sajnos, a fotókon látható Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tulajdonosa nem így járt.

 

A Giulia tulajdonosa a Redditen mesélte el autója szerencsétlen történetét, amely miután kisebb javításra otthagyta, balesetet szenvedett a szerelőnél egy közúti teszt során. Mutatott néhány fotót az autójáról, amely két másik járművet is összetört. A képek alá a következő feliratot írta: “Kisebb javításra vittem, és ezt kaptam vissza.”

A jelenet még drámaibb, mert az érintett autó egy Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Talán ikerturbós V6-os motorjának 510 LE-je volt hatással a látványos balesetre, amelyben a Giulia összetört egy Porsche 911-et, a levegőbe emelkedett, majd végül az elejét egy Mercedes GLE oldala állította meg.

A Giulia tulajdonosa elmondta: „Azt mondták, hogy a javítás után közúti tesztet végeztek és egy kisbusz került eléjük.”. Így a sofőr, hogy elkerülje a kisbuszt, “elfordult és nekiütközött az út szélének, majd egy fának ütközve a levegőbe emelkedett”.

A Giulia tulajdonosa cáfolta azokat a közösségi médiában megjelent pletykákat, miszerint az autót vezető szerelő ittas lett volna. A műhelyben azonban biztosan nem fognak örülni alkalmazottjuk érintettségének, akinek a baleset utáni állapotáról már nem szólnak a hírek.

A balesetben több, a közelben parkoló járműben is károk keletkeztek, amelyek összköltsége igen magas és nehezen megbecsülhető. Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio egyértelműen levágta a Porsche 911 felső részét, szinte kabrióvá téve azt. Első pillantásra azt gondolnánk, hogy a Mercedes GLE szenvedte el a legkisebb kárt, ahogy blokkolta a Giuliát repülés közben, azonban az egyik fotón látható, hogy a GLE oldalt beletolódott egy Dodge Charger SRT Hellcatba.

 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio baleset